BETINGELSER

Virksomhedsoplysninger

Gamercity.dk Proteinland.dk ApS Mail: info@gamercity.dk Adresse: Solmarksvej 12, 8240 Risskov CVR: 35394184

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Gamercity.dk tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringsvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse og din cdkey Skulle du ikke modtage denne bekræftelse indenfor 1 time, bør du kontakte os. Når du handler med Gamercity.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på info@gamercity.dk.

Betaling

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort. Vi accepterer følgende korttyper: . Visa/Dankort . Visa . Visa Electron . MasterCard . MasterCard Debit . Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt. Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående. Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande. Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vi afsender din ordre inden for få minutter, og ordren bliver leveret med instant levering. Dette betyder at du får din kode sendt til din mail, og du kan indløse koden i den repsektive klient. Vi sender altid bestillinger i indkommende rækkefølge. Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kan der derfor forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Vores fragtpris er fast uanset bestillingens størrelse. Vi har en fast fragtpris på 0 kroner, da vi sender den med instant levering til din mail.

Retur & fortrydelsesret

Når du køber en produkt nøgle til et spil hos gamercity.dk, er der tale om at gamercity.dk leverer en ydelse. I henhold til Købeloven bortfalder din fortrydelsesret på alle Download produkter, så snart ordren er gennemført og betalt, da leveringen finder sted kort efter. gamercity.dk kan således ikke yde nogen form for fortrydelses- eller returret på dine købte spil, efter bestillingen er gennemført.

Reklamation

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse. I overensstemmelse med købelovens regler ydes du som forbruger i udgangspunktet 24 måneders reklamationsret. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare.

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@gamercity.dk eller finde flere kontaktinformationer her.