Stokagervej 5, Kontor B10, 8240 Risskov, Danmark

Vi har åbent mandag – fredag: 10:00 – 16:00

Ofte stillede spørgsmål

Læs venligst vores FAQ sektion inden du skriver til os

Sælger i fysiske spil?

Nej, vi fokuserer kun på digitale produkter. Men det gør kun det hele meget lettere for dig! Og, hey, ingen ventetid!

Sælger i også spil til consoller?

Vi har et meget begrænset udvalg af Nintendo Switch og Xbox One-titler, og arbejder fortsat på at få PS4-produkter i vores sortiment.

Har jeres kundeservice altid åbent?

Stort set alle hverdage, samt weekender og helligdage. Vi besvarer alle e-mails inden for kort tid, dog kan der forekomme op til 24 timers ventetid i perioder med høj travlhed.

Koster det noget at oprette en profil hos jer?

Nej, slet ikke! Det er koster gratis at oprette sig på Gamercity.dk.

Kan jeg give min produktkode til en ven?

Jep! Når du køber et spil hos Gamercity.dk, så er produktet dit, og du kan give det til lige den du vil. Du får blot en produktnøgle – også kaldet en kode – af os, som du selvfølgelig selv vælger hvordan du vil bruge. 
OBS! Du kan dog ikke bruge produktnøglen på flere konti

De forskellige platforme

På gamercity.dk er der mulighed for at købe en bred vifte af spil, fordelt over flere forskellige udbydere (platforme). 
Herunder finder du de mest populære platforme: 

Steam-keys købt hos Gamercity.dk skal indløses i Steam. Steam er en spilplatform udviklet af firmaet Valve, der giver dig mulighed for at købe spil i deres egen butik, og samtidig at holde styr på dem i et form for bibliotek. På Steam kan du finde spil fra både Valve selv, samt utallige andre udviklere. Steam giver dig samtidig mulighed for at spille sammen med andre, og tilbyder et overlay der gør dig i stand til at tale med dine venner direkte i spillet.

Origin-keys købt hos Gamercity.dk skal indløses i Origin. Origin er en spilplatform fra Electronic Arts, der giver dig mulighed for at købe spil, og samtidig at holde styr på dem i et form for bibliotek. På Origin kan du finde næsten alle spil udgivet eller udviklet af Electronic Arts. Origin giver dig også mulighed for at spille sammen med andre, og det smarte overlay gør dig i stand til at tale med dine venner uden at skulle gå ud af spillet.

Uplay-spil købt hos Gamercity.dk skal indløses via Ubisofts portal til aktivering af spil, der giver adgang til at downloade spillet via Uplay. Uplay er en spilplatform fra Ubisoft, der giver dig mulighed for at købe spil, og samtidig få lidt styr på dem i et bibliotek. På Uplay kan du finde spil fra både Ubisoft selv, samt et par andre udviklere. Uplay giver dig også mulighed for at spille sammen med andre, og gør dig i stand til at tale med dine venner uden at afbryde dit spil.

Blizzard Battle.Net-keys købt hos Gamercity.dk skal indløses i Blizzard Battle.Net. Blizzard Battle.Net er et program fra firmaet Blizzard, der fungerer som samlingspunkt for dine købte Blizzard-spil, og giver dig nem adgang til at starte dem op. Blizzard Battle.Net er integreret i de fleste Blizzard-spil, og gør dig i stand til at spille med andre, og tale med dine venner.

Send os en e-mail