PRIVATLIV

Gamercity.dk Persondatapolitik

1.0 Dataansvarlig

JJS Innovations IVS
Skejbygårdsvej 3, 2. 1
8240 Risskov
Kontakt e-mail: info@gamercity.dk
Cvr-nr. 38975579

2.0 Hvilke personoplysninger vi indsamler til brug for opfyldelse af vores aftale med dig.  

Vi indsamler personoplysninger om dig for at kunne opfylde vores aftale med dig.

NB: Du kan ikke være kunde hos os, hvis du ikke giver os de mindste- oplysninger, vi beder om.

Vi indsamler dit navn, adresse, e-mail, mobilnummer og betalingsoplysninger. Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv giver os ved oprettelse af din konto eller ordre hos os.

Vi indsamler ikke personoplysninger om dig som person fra tredjemand. Dog indsamler vi informationer via vores cookies. Se mere herom i vores cookiepolitik, som du finder under vores persondatapolitik.

De personoplysninger vi indsamler via vores brug af cookies, indsamler vi for at forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig, for at kunne tilpasse vores indhold af Gamercity.dk specifikt til dig og for at kunne optimere Gamercity.dk.

Er du endnu ikke kunde hos os, indsamler vi oplysninger om dig til brug for vores markedsføring overfor dig.

Det gør vi for at kunne forfølge vores legitime interesse i at markedsføre os overfor dig.

Vi anvender kun din e-mail etc. til markedsføring, hvis vi har fået dit udtrykkelige forudgående samtykke hertil.

Brug af personoplysninger

Vi bruger dine personoplysninger til at afvikle vores kundeforhold med dig.

Vi bruger dem også til at forbedre vores tjenesteydelser og til at kunne målrette vores budskaber til dig, herunder målrette reklamer og indhold til dig.

Dine personoplysninger videregives ikke til tredjemand medmindre, at du selv udtrykkeligt har samtykket hertil.

Vi bruger de underleverandører der fremgår af Underleverandør afsnittet til behandling af dine personoplysninger.

3.1 Indsigt i personoplysninger m.v.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Gamercity.dk, skal du rette henvendelse på Info@gamercity.dk

Er der registreret forkerte oplysninger om dig, og kan du ikke selv rette dem, eller hvis du har andre indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger, så skriv til os på info@gamercity.dk.

Du har mulighed for at få indsigt i hvilke informationer, der er registreret om dig, og du er berettiget til at komme med indsigelser mod vores behandling af dine personoplysninger.

Såfremt det viser sig, at personoplysninger om dig er urigtige eller vildledende, så har du ret til at få dem rettet.

Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Blot skriv til os på info@gamercity.dk

Du har mulighed for at klage over vores behandling af dine personoplysninger, hvis vi ikke giver dig ret I dine indsigelser. Klagen skal sendes til Datatilsynet. Se mere på www.datatilsynet.dk

3.2 Sletning af personoplysninger

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Vi gemmer dine personoplysninger så længe vi har et aktivt kundeforhold med dig.

Når kundeforholdet er ophørt, gemmer vi dine personoplysninger så længe vi er forpligtet hertil efter lovgivning, herunder regnskabslovgivningen.

3.3 Dataportabilitet

Din adgang til at få udleveret data fra Gamercity.dk er reguleret i vores betingelser, som du finder her

3.5 Ændring af vores persondatapolitik

I tilfælde af væsentlige ændringer af denne persondatapolitik, giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Sidst revideret Maj 2018.

 

Cookies

Gamercity.dk cookiepolitik

Dette website anvender cookies til følgende formål:

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og på den måde optimerer vores website.

Oversigt:

1.0 Ejeroplysninger

2.0 Hvad er Cookies?

2.1 Så lang tid opbevares cookies

2.2 Sådan sletter du cookies

2.3 Sådan undgår du cookies

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

2.5 Hvilke cookies benyttes på vores websites

1.0 Datansvarlig
JJS Innovations IVS
Skejbygårdsvej 3, 2. 1
8240 Risskov
Kontakt e-mail: info@gamercity.dk
Cvr-nr. 38975579

2.0 Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og optimere brugeroplevelsen.

2.5 Hvilke cookies benyttes på vores websites

Websitet bruger flg. cookies:

  • Google Analytics – til at måle trafikken på websitet
  • Facebook – til vores Facebook like knap (så vi kan se om du allerede har liket siden)

 

Spørgsmål til vores cookie- og privatlivspolitik

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores privatlivspolitik, eller hvordan vi bruger dine personoplysninger, kan du kontakte os ved på kontaktsiden

Underleverandører

Opdateret oversigt over underleverandører i Gamercity.dk

Nedenstående underleverandører af vores IT-systemer kan få adgang til vores brugeres persondata idet man indgår en aftale med Gamercity.dk regnskabsprogram. De leverer services, vi vurderer er nødvendige for, at vi kan leve op til den aftale, du som bruger laver med os ved at blive bruger / kunde hos os.

Listen vil løbende blive opdateret ved eventuelle ændringer. Hvis der bliver tilføjet en underleverandør, vil alle brugere ligeledes blive varslet.

LeverandørLokation / LandLovligt grundlag forFunktionOpdateret
processering udenfor EU
FacebookIrlandMonitorering, markedsføring og statistik16.maj 2018
GoogleIrlandMonitorering, markedsføring og statistik16.maj 2018
MailchimpUSAEU-US Privacy ShieldEmail service16.maj 2018
UnoeuroDanamrkHosting16.maj 2018
DineroDanamrkCRM System – Regnskabsprogram16.maj 2018
HotjarUSAEU-US Privacy ShieldMonitoring16. Maj 2018