Mord i Skærgården sæson 10: Alt, hvad du skal vide

Mord i Skærgården sæson 10

Indhold

Mord i Skærgården er en populær svensk krimiserie, der er baseret på Viveca Stens bestsellerromaner.

Serien handler om politiefterforskeren Thomas Andreasson og hans barndomsveninde Nora Linde, der løser mordgåder i den smukke Stockholms skærgård.

Serien har været et hit blandt seere i både Sverige og Danmark, og nu er den tilbage med en tiende sæson.

Her er alt, hvad du skal vide om den nye sæson af Mord i Skærgården.

Hvornår har Mord i Skærgården sæson 10 premiere?

Mord i Skærgården sæson 10 har premiere på C More den 3. april 2024. Der vil være otte nye afsnit, som vil blive frigivet ugentligt.

Du kan også se serien på TV4 i Sverige og på TV2 Charlie i Danmark, men du skal vente lidt længere, da de først vil sende serien senere på året.

Hvornår har Mord i Skærgården sæson 10 premiere

Hvem er med i Mord i Skærgården sæson 10?

De fleste af de velkendte skuespillere fra de tidligere sæsoner er tilbage i sæson 10.

Det betyder, at du kan glæde dig til at se Alexandra Rapaport som Nora Linde, Jonas Malmsjö som Thomas Andreasson, Sandra Andreis som Mia Holmgren, Anki Lidén som Margit Andreasson og Lotta Tejle som Barbro Sköld.

Der er også nogle nye ansigter i sæson 10, blandt andet Rebecka Hemse som Anna, Thomas Andreassons nye kæreste, og Peter Andersson som Harald, en pensioneret politimand, der hjælper Thomas med en gammel sag.

Hvad handler Mord i Skærgården sæson 10 om?

SPOILER ALERT! – I dette afsnit kan der muligvis være elementer af serien, som for nogle, kan virke som spoilers. Bare så du er advaret.

Mord i Skærgården sæson 10 byder på flere spændende og uhyggelige mordmysterier, som Thomas og Nora skal opklare.

F.eks. I det første afsnit bliver en ung kvinde fundet død på en øde ø, og Thomas opdager, at hun har en forbindelse til hans fortid. Og så ruller dramaet ellers.

Hvad handler Mord i Skærgården sæson 10 om

Hvor kan du se Mord i Skærgården sæson 10?

Hvis du vil se Mord i Skærgården sæson 10, så skal du have et abonnement på C More, som er den eneste streamingtjeneste, der har serien i Danmark.

Du kan også se de tidligere sæsoner af serien på C More, hvis du vil genopfriske din hukommelse eller se serien for første gang.

Hvis du ikke har C More, så kan du også vente på, at serien kommer på TV2 Charlie, som plejer at sende serien et par måneder efter C More.

Du kan også købe eller leje serien på DVD eller Blu-ray, hvis du foretrækker det.

Hvorfor skal du se Mord i Skærgården sæson 10?

Mord i Skærgården sæson 10 er en serie, der har det hele: spænding, drama, romantik, humor og smukke landskaber.

Serien er perfekt for dig, der elsker krimier, men også for dig, der kan lide at følge med i de personlige liv og relationer mellem de forskellige karakterer.

Serien er også en god måde at lære mere om den svenske kultur og historie, da den ofte tager udgangspunkt i virkelige begivenheder eller steder.

Så hvis du er på udkig efter en underholdende og medrivende serie, så skal du ikke gå glip af Mord i Skærgården sæson 10.

Hvor mange sæsoner findes der af Mord i Skærgården?

Indtil videre er der lavet 10 sæsoner af serien, hver med otte afsnit. Den tiende sæson kommer som sagt først til april 2024, og den vil senere blive vist på TV4 i Sverige og TV2 Charlie i Danmark. Der er endnu ikke bekræftet, om der kommer en ellevte sæson af serien, men mange fans håber, at der vil være mere Mord i Skærgården i fremtiden.

Relateret Artikler