Om gamercity

Gamercity.dk er en gaming side med et anderledes perspektiv på tingene, og vi dækker nogle af de største historier i branchen. Vi har skrevet en dybdegående undersøgelse af hvilke CPU’er der er bedst til gamer pc’er, en meget ærlig anmeldelse af Cities Skylines 2, og vi var et af de første danske sites til at lave et review af den første trailer til GTA 6, hvilket gik viral.t. For at være sikker på, at du får alle dine nyheder, meninger og anmeldelser (og guides, men det rimer ikke), bør du bogmærke gamercity.dk. Det er gamercity.dk, uden mellemrum.

Vi er et team af passionerede gamere, der elsker at dele vores viden og erfaringer med andre. Vi spiller alt fra de nyeste AAA-titler til de mest obskure indie-spil, og vi anmelder dem ærligt og objektivt. Vi har også et stort fokus på e-sport, og vi følger med i de mest spændende turneringer og kampe. Dertil vores nørdede fasciering for Film og Serier. Vi bringer dig de seneste nyheder, interviews og analyser fra e-sportens verden.

Hos gamercity.dk finder du ligeledes alt, hvad du har brug for som gamer. Vi tester og anmelder et bredt udvalg af gaming-produkter, som vi nøje har udvalgt, så de passer til dine behov. Uanset om du leder efter en ny gaming-pc, en bærbar computer, et headset, en gamer mus, et tastatur, en konsol eller noget andet, har vi højst sandsynligt dækket det, du leder efter. Vi gør os også umage med at finde de bedste priser på markedet, så du kan spare mest muligt. Fedt, ik’?

Gamercity.dk er mere end bare et gaming site. Det er et fællesskab af gamere, der deler en fælles passion. Vi inviterer dig til at være en del af vores fællesskab, og vi glæder os til at høre fra dig. Du kan kontakte os via vores hjemmeside, vores sociale medier eller vores e-mail. Vi sætter pris på din feedback, dine spørgsmål og dine forslag. Vi håber, at du vil nyde at besøge vores side, og at du vil finde noget, der interesserer dig. Tak fordi du valgte gamercity.dk – din ultimative gaming destination.

Redaktion

Torben Qvist

Torben Qvist