Hvor meget fylder Fortnite? Se hvor mange GB Fortnite fylder på PC, app og konsol

Hvor meget fylder Fortnite

Indhold

Fortnite er et af de mest populære spil i verden, som kan spilles på pc, mobil, konsol og andre enheder. Men hvor meget lagerplads kræver spillet egentlig? Det kan variere afhængigt af, hvilken enhed du bruger, og hvilke opdateringer du har installeret. I denne artikel vil vi se nærmere på, hvor meget Fortnite fylder på pc, mobil og konsol.

Fortnite på pc

Hvis du vil spille Fortnite på din Windows-pc eller Mac, skal du have mindst 29,2 GB ledig plads på din harddisk. Det tal kan dog stige til omkring 30 GB eller mere, efter at du har installeret spillet og de seneste patches og opdateringer. Det skyldes, at spillet bliver optimeret og forbedret løbende af udviklerne.

Fortnite var faktisk meget større før. Det fyldte hele 90 GB på pc, indtil udviklerne besluttede at reducere filstørrelsen i 2020. Det gjorde de for at spare plads på spillernes computere, gøre fremtidige downloads mindre og forbedre indlæsningshastigheden.

hvor meget fylder fortnite på pc

Fortnite på mobil

Hvis du vil spille Fortnite på din smartphone eller tablet, skal du have mindre plads til rådighed end på pc. Downloadstørrelsen for Fortnite på mobil varierer mellem 1,56 og 2,98 GB afhængigt af, hvilken type enhed du har. Det er dog ikke det samme som den faktiske lagerplads, som spillet bruger.

Når du har downloadet og installeret spillet på din mobil, vil det fylde mere end det oprindelige download. Det skyldes, at spillet også skal gemme nogle data og filer på din enhed for at køre ordentligt. Den nøjagtige mængde afhænger af, hvor meget du spiller og opdaterer spillet.

En måde at finde ud af, hvor meget Fortnite fylder på din mobil, men egenligt også på alle dine andre enheder, for dens sags skyld, er ved er at gå til dine indstillinger og se under app-lagerplads. Der kan du se, hvor meget plads spillet bruger i alt, og hvor meget der er tilgængeligt. Du kan også slette nogle data eller cache for at frigøre noget plads.

hvor meget fylder fortnite på mobil

Fortnite på PlayStation

Hvis du vil spille Fortnite på din PlayStation 4 eller PlayStation 5, skal du have omkring 40 GB ledig plads på din PS4/5.

Fortnite på Xbox

Hvis du vil spille Fortnite på din Xbox One eller Xbox Series X/S, skal du have omkring 35 GB ledig plads på din konsol.

hvor meget fylder fortnite på switch

Fortnite på Nintendo Switch

Hvis du vil spille Fortnite på din Nintendo Switch, skal du have omkring 20 GB ledig plads på din Switch.

Konklusion

Fortnite er et sjovt og spændende spil, som kan spilles på mange forskellige enheder. Men det kræver også en del lagerplads for at køre ordentligt. Hvor meget plads det fylder afhænger af, hvilken enhed du bruger, og hvilke opdateringer du har installeret.

Generelt fylder Fortnite mest på pc (ca. 30 GB), mindre på konsol (ca. 20-40 GB) og mindst på mobil (ca. 2-3 GB). Det er dog ikke det samme som den faktiske lagerplads, som spillet bruger på din enhed. Det kan variere afhængigt af, hvor meget du spiller og opdaterer spillet.

Hvis du vil spare plads på din enhed, kan du slette nogle data eller cache fra spillet. Du kan også tjekke dine indstillinger og se, hvor meget plads spillet bruger i alt, og hvor meget der er tilgængeligt. Så kan du nyde Fortnite uden at bekymre dig om lagerplads.

Relateret Artikler