Hvordan får man boogie down i Fortnite?

hvordan får man boogie down i Fortnite

Indhold

Fortnite er et af de mest populære spil i verden, og det er ikke kun fordi det er sjovt og spændende, men også fordi det har masser af seje og kreative emotes, som du kan bruge til at udtrykke dig selv og danse med dine venner. En af de mest efterspurgte emotes er Boogie Down, som er en funky og energisk dans, der får dig til at se ud som en professionel danser. Men hvordan får du Boogie Down emote i Fortnite? Det er faktisk meget nemt – alt du skal gøre er at aktivere to-faktor-autentificering på din Fortnite/Epic-konto. Det betyder, at du vil få en separat kode sendt til dig, hver gang du logger ind på din Fortnite-konto. Det gør din konto mere sikker og beskytter den mod hackere og svindlere. Og som en bonus får du Boogie Down emote helt gratis!

Hvad er to-faktor-autentificering?

To-faktor-autentificering (2FA) er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som mange online-tjenester tilbyder for at beskytte dine personlige oplysninger og data. Det betyder, at du skal bruge to ting for at logge ind på din konto: noget du ved (f.eks. dit brugernavn og password) og noget du har (f.eks. din telefon eller e-mail). Når du aktiverer 2FA på din Fortnite/Epic-konto, vil du blive bedt om at vælge en metode til at modtage din engangskode: enten via e-mail eller via en app som Google Authenticator eller Authy. Når du logger ind på din konto, skal du indtaste din engangskode sammen med dit brugernavn og password for at få adgang til spillet.

2FA i fortnite

Hvorfor skal jeg aktivere 2FA?

Der er mange gode grunde til at aktivere 2FA på din Fortnite/Epic-konto. For det første gør det din konto meget mere sikker og mindsker risikoen for, at nogen kan stjæle eller misbruge dine oplysninger, skins, V-Bucks eller andre ting, du har købt eller optjent i spillet. For det andet giver det dig adgang til nogle eksklusive fordele og belønninger i spillet, som kun er tilgængelige for spillere med 2FA aktiveret. Ud over Boogie Down emote får du også 50 slots til dit arkiv i Save the World-mode samt 10 slots til dit arkiv i Battle Royale-mode. Desuden kan du deltage i konkurrencer og turneringer som f.eks. Fortnite World Cup Online Open, hvor du kan vinde pengepræmier og berømmelse.

Hvordan aktiverer jeg 2FA?

Det er meget simpelt at aktivere 2FA på din Fortnite/Epic-konto. Du skal bare følge disse trin:

  1. Gå til Epic Games’ hjemmeside og log ind på din konto.
  2. Klik på dit profilnavn i øverste højre hjørne og vælg “Kontoside”.
  3. Klik på fanen “Adgangskode & Sikkerhed” i venstre side.
  4. Rul ned til afsnittet “To-faktor-autentificering” og vælg den metode, du foretrækker: enten “Aktivér autentificering via e-mail” eller “Aktivér autentificering via app”.
  5. Følg instruktionerne på skærmen for at bekræfte din valgte metode.
  6. Når du har aktiveret 2FA, vil du modtage en bekræftelses-e-mail med et link til at hente din gratis Boogie Down emote.
  7. Log ind på Fortnite og gå til din låsekasse for at finde og udstyre din nye emote.

Hvordan bruger jeg Boogie Down emote?

Når du har fået Boogie Down emote, kan du bruge den til at danse og have det sjovt i spillet. Du kan bruge den i lobbyen, i spilmenuen, i ventetiden, på sejrsskærmen eller når som helst under et spil. For at bruge den skal du trykke på den knap, der er tildelt til emotes på dit tastatur, controller eller touchskærm. Du kan også tilpasse din emote-hjul for at vælge dine favorit-emotes og skifte mellem dem hurtigt. For at gøre det skal du gå til din låsekasse og klikke på “Emote-hjul” i bunden af skærmen. Der kan du trække og slippe dine emotes til de slots, du ønsker.

Boogie Down emote i Fortnite

Hvad er historien bag Boogie Down emote?

Boogie Down emote er baseret på en viral video, der blev lavet af en Fortnite-fan ved navn Populotus. Han deltog i en konkurrence, som Epic Games afholdt i 2018, hvor spillere skulle indsende deres egne dansevideoer for at få chancen for at få deres dans tilføjet som en emote i spillet. Populotus’ video fik over 10 millioner visninger på YouTube og blev et internetfænomen. Mange mennesker elskede hans dans, mens andre syntes, den var mærkelig og sjov. Epic Games besluttede at belønne Populotus for hans kreativitet og entusiasme ved at lave en emote ud af hans dans og give den gratis til alle spillere med 2FA aktiveret.

Konklusion

Boogie Down emote er en af de mest populære og eftertragtede emotes i Fortnite, og det er ikke svært at se hvorfor. Det er en sjov og festlig dans, der passer perfekt til spillets stemning og atmosfære. Hvis du vil have Boogie Down emote i Fortnite, skal du bare aktivere 2FA på din Fortnite/Epic-konto. Det vil ikke kun give dig en gratis emote, men også gøre din konto mere sikker og give dig adgang til andre fordele og belønninger i spillet. Så hvad venter du på? Aktivér 2FA i dag og få din Boogie Down emote nu!

Relateret Artikler