10 bedste PlayStation 5 spil 2023

bedste spil til ps5

Indhold

PlayStation 5 er den nyeste generation af Sony’s konsol, som blev lanceret i november 2020. Den har imponerende grafik, hurtig spilning og stærk støtte for VR og ray-tracing. Men hvad med de spil, der vil komme ud i 2023? Hvilke er de mest spændende, sjove og unikke PlayStation 5 spil, som du bør prøve? Her er vores liste over de 10 bedste PlayStation 5 spil i 2023:

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition er en selvstændig opfølgning på Insomniac Games fremragende 2018-spillet Marvel’s Spider-Man. Det handler om Miles Morales, en ung superhelt, der skal finde sin egen vej i New York City, mens han kæmper mod den onde Kingpin og hans hær af maskerede kræfter. Spillet har en fantastisk grafik, der bruger ray-tracing til at skabe realistiske skygger, refleksioner og lyseffekter. Spillet har også et dynamisk system for at justere sværhedsgraden efter din præstation i hver mission.

Marvel’s Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition til ps5

Har du mod på at prøve kræfter med årets, måske bedste udgivelse, så kan vi varmt anbefale dig, at købe Spider-Man: Miles Morales. Om du går hele vejen og vælger Ultimate Edition, eller om du vælger standard versionen, er selvfølgelig op til dig. Vi har fundet den billigste udgave til dig og den findes pt. hos Proshop.

God of War: Ragnarok

God of War: Ragnarok er det næste kapitel i God of War-serien fra Santa Monica Studio. Det er et action-eventyrspil, der fortsætter historien om Kratos, den tidligere græske gud for krig, og hans søn Atreus, der nu lever i den nordiske mytologi. Du skal rejse gennem de ni riger, møde nye og gamle guder, monstre og helte, og konfrontere den uundgåelige skæbne af Ragnarok, den nordiske dommedag. Spillet har en dyb og følelsesladet historie, en brutal og tilfredsstillende kamp, og en fantastisk grafik, der bringer den nordiske verden til live.

God of War Ragnarok ps5

God of War er en af årest helt store udgivelser og med flotte anmeldelser som, 10/10 stjerner fra IGN, 9,6/10 stjerner fra IMDb, så er God of War: Ragnarok muligvis i føresædet til at blive årest spil. Vil du ikke gå glip af “måske” årest spil, så har vi findet spillet billigst pt. hos Coolshop

Hitman 3

Hitman 3, det afsluttende kapitel i IO Interactive’s anerkendte Hitman-trilogi, inviterer spillere ind i Agent 47’s snigmorderliv. Spillet tager spillerne med på global missioner, hvor de skal planlægge og udføre nøje koordinerede drab for den hemmelige organisation ICA. Med et arsenal af våben, gadgets og snigmorderfærdigheder opfordres spillerne til at tænke kreativt for at nå deres mål. Hitman 3 byder også på en online multiplayer-funktion, der tilbyder forskellige missionsmodeller og konkurrencebaserede udfordringer.

Hitman 3 TIL PS5

Vi har igen været på udkig efter det billigste sted at finde Hitman 3 og denne gang kan den findes billigst hos Coolshop.

Gran Turismo Sport

Polyphony Digital’s Gran Turismo Sport bringer realisme og innovation til racing-genren. Spillet præsenterer en imponerende samling af over 400 køretøjer og 70 baner, der genskaber virkelighedens racerbiler og baner. Gran Turismo Sport skiller sig ud med sit avancerede kørselssystem, der simulerer realistiske køreforhold, herunder luftfugtighed, vægtbalance og aerodynamik. Dette spil inkluderer også en online multiplayer-funktion, der giver spillere mulighed for at dyste eller samarbejde med andre racingentusiaster verden over.

Skal du prøve prøve kræfter med verdens mest realistiske bilspil/racer simulator, så kan den findes billigst hos Proshop.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West er en efterfølger til Horizon Zero Dawn fra Guerrilla Games. Det er et action-eventyrspil, der foregår i en post-apokalyptisk verden, hvor menneskeheden lever i stammer, og maskiner har overtaget naturen. Du spiller som Aloy, en ung jæger, der skal udforske det forbudte vestland, et stort og varieret landskab, der spænder fra ørkener til snedækkede bjerge. Du skal kæmpe mod nye og gamle fjender, både mennesker og maskiner, og afdække hemmelighederne om din oprindelse og verdenens skæbne. Spillet har en fantastisk grafik, der udnytter PlayStation 5’s kraft til at skabe en levende og detaljeret verden.

Vi anbefaler helt klart, at man prøver spillet, hvis man er til post-apokalyptiske verdener. Spillet kan lige nu, findes billigst hos Proshop.

Deathloop

Deathloop er et actionspil fra Arkane Studios, udviklerne af Dishonored-serien. Det handler om Colt Blackhand, en gennemsnitlig mand fra London i 1960’erne, der bliver fanget på øen Blackreef, hvor han skal genopleve en periode kaldet “The Loop”, hvor han bliver genfødt hver dag ved midnat, men kun hvis han kan dræbe to bestemte personer før solopgang. Han får hjælp af Julianna, en mystisk kvinde, der også er fanget på øen. Spillet har et unikt system for at manipulere tiden, hvor du kan bruge forskellige evner og redskaber til at ændre begivenhederne i løkken. Spillet har også et online multiplayer-modus, hvor du kan spille som Colt eller Julianna, og enten samarbejde eller modarbejde hinanden.

Deathloop TIL PS5

Er du klar på at prøve kræfter med Deathloop, så kan du lige nu, finde det til PS5 billigst hos Coolshop.

Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI er det seneste indhold i Final Fantasy-serien fra Square Enix. Det er et rollespil, der foregår i en middelalderlig fantasiverden kaldet Valisthea, hvor krystaller giver magt og velstand til de forskellige nationer. Du spiller som Clive Rosfield, en ung ridder, der er udvalgt til at være værge for sin yngre bror Joshua, der er en Dominant, en person, der kan påkalde en Eikon, en mægtig skabning, der repræsenterer et element. Du skal kæmpe mod det onde imperium, der truer med at ødelægge verden, og også mod din egen skæbne, der er bundet til din brors. Spillet har en flot grafik, en spændende historie, og et nyt kampsystem, der blander action og strategi.

Der er efterhånden svært at lave en liste over bedste spil, uden at have en Final Fantasy inkluderet. Derfor er Final Fantasy XVI til PS5 også en must have. Vi har igen fundet den billigste udgave til dig, som denne gang er hos Proshop.

Resident Evil Village

Resident Evil Village er det ottende hovedspil i Resident Evil-serien fra Capcom. Det er et overlevelsesgyser-spil, der følger Ethan Winters, hovedpersonen fra Resident Evil 7: Biohazard, der søger efter sin kidnappede datter i en mystisk landsby i Rumænien. Du skal udforske den mørke og foruroligende verden, løse gåder, finde ressourcer, og kæmpe mod frygtindgydende fjender, som varulve, vampyrer, og hekse. Spillet har en imponerende grafik, der bruger ray-tracing til at skabe en atmosfærisk og realistisk oplevelse. Spillet har også et online multiplayer-modus, kaldet Resident Evil Re:Verse, hvor du kan spille som forskellige karakterer fra serien.

Resident Evil Village til ps5

Er du klar på dette survival horror spil, så kan du finde det billigst hos Gucca.

Ratchet & Clank: Rift Apart

Ratchet & Clank: Rift Apart er det næste spil i Ratchet & Clank-serien fra Insomniac Games. Det er et action-platformspil, der handler om Ratchet og Clank, to intergalaktiske eventyrere, der skal stoppe den onde Dr. Nefarious fra at misbruge en enhed, der kan åbne revner mellem forskellige dimensioner. Du skal rejse gennem forskellige verdener, både nye og gamle, og bruge et arsenal af vanvittige våben og redskaber til at bekæmpe fjender og løse gåder. Spillet har en fantastisk grafik, der udnytter PlayStation 5’s SSD til at skabe en sømløs og hurtig spilning. Spillet har også en ny karakter, kaldet Rivet, en kvindelig lombax fra en anden dimension, som du kan spille som.

Skal du have fingrene i den nyeste udgave af den klassiske PlayStation serie Ratchet & Clank, så kan du lige nu få den billigst hos Proshop.

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo er et action-eventyrspil fra Tango Gameworks, studiet bag The Evil Within-serien. Det foregår i et moderne Tokyo, hvor 99% af befolkningen er forsvundet, og byen er hjemsøgt af overnaturlige fænomener, kaldet Visitors, som spænder fra traditionelle japanske ånder til skræmmende monstre. Du spiller som en anonym helt, der har evnen til at bruge paranormale kræfter, som du kan kombinere og tilpasse til din egen stil. Du skal udforske den smukke og foruroligende by, finde ud af, hvad der er sket, og kæmpe mod de onde kræfter, der truer med at ødelægge verden.

Ghostwire Tokyo til ps5

Du får lige nu Ghostwire Tokyo billigst hos Coolshop.

Hogwarts Legacy

Hogwarts Legacy er et rollespil baseret på Harry Potter-universet fra Avalanche Software. Det foregår i det 19. århundrede, længe før Harry Potter blev født, hvor du spiller som en ny elev på Hogwarts-skolen for heksekunst og troldmandsskab. Du kan vælge din egen hus, klasse, og færdigheder, og udforske den magiske verden, både inden for og uden for skolen. Du skal også tage vigtige valg, der vil påvirke din karakter og historien, og konfrontere en hemmelig arv, der kan ændre verden.

Er du fan af Harry Potter verdenen, så er Hogwarts Legacy et must have. Dog har spillet meldt udsolgt flere steder, her under julemånederne, men Coolshop skulle gerne have spillet fysisk, i deres KiDS Coolshop butikker. Klik på nedenstående knap for at se om de har den i din by, eller resever det.

Returnal

Returnal er et sci-fi actionspil fra Housemarque, studiet bag Resogun og Nex Machina. Det handler om Selene, en astronaut, der styrter ned på en fjendtlig planet, kaldet Atropos, hvor hun bliver fanget i en tidsloop, hvor hun dør og genfødes hver gang. Du skal udforske den fremmede og skiftende verden, finde ressourcer, opgradere dit udstyr, og kæmpe mod farlige væsener. Spillet har en flot grafik, der bruger 3D-lyd og haptisk feedback til at skabe en intens og medrivende oplevelse. Spillet har også et roguelike-element, hvor hver loop er forskellig fra den forrige, og du skal tilpasse dig til nye situationer og udfordringer.

Returnal ps5

Returnal kan lige nu findes på tilbud hos Proshop, hvilket også er stedet for spillet pt. er billigst.

Kena: Bridge of Spirits

Kena: Bridge of Spirits er et action-eventyrspil fra Ember Lab, et uafhængigt studie, der tidligere har lavet kortfilm og reklamer. Det handler om Kena, en ung åndelig vejleder, der skal hjælpe de afdøde sjæle med at finde fred i en fortryllet skov. Du skal udforske den smukke og farverige verden, løse gåder, finde hemmeligheder, og kæmpe mod korrupte ånder. Du får også hjælp af Rot, nogle søde og nuttede væsener, som du kan samle, opgradere, og kommandere. Spillet har en charmerende grafik, der ligner en Pixar-film, og en rørende historie, der vil fange dit hjerte.

Spillet kan findes billigst i Proshop. Klik på knappen for at komme direkte til købssiden.

Det var vores liste over de 10 bedste PlayStation 5 spil i 2023.

Relateret Artikler