De 10 bedste PlayStation 4 spil i 2023

bedste playstation 4 spil

Indhold

PlayStation 4 er stadig en af de mest populære konsoller i verden, og der er mange fantastiske spil, der udkommer til den i det kommende år. Uanset om du er en fan af action, eventyr, horror, sport eller noget helt andet, vil du nok finde noget, der passer til din smag på PS4. Her er vores liste over de 10 bedste PlayStation 4 spil 2023, som vi tror, du ikke vil gå glip af.

Horizon: Call of the Mountain

Horizon: Call of the Mountain er det næste kapitel i den imponerende Horizon-serie fra Guerrilla Games. Spillet foregår i Horizon-verdenen, hvor du spiller som Aloy, en ung troldmandinde, der udforsker en mystisk ø i det fjerne Jorden. Spillet bruger PS VR2 Sense-controllere for at give dig en blændende oplevelse af at flyde gennem vildmarken og skabe din egen historie.

Horizon: Call of the Mountain til ps4

Suicide Squad: Kill the Justice League

Suicide Squad: Kill the Justice League er et action-horror-spil baseret på DC Comics’ berømte hold af onde superhelte. Spillet følger Firefly og hans team af misfarvede maskineriere som de forsøger at stoppe en invaderende alienstyrke og DC-superhelte fra at ødelægge Metropolis. Spillet har et åbent univers med mange muligheder for handling og løsninger.

Hogwart’s Legacy

Hogwart’s Legacy er et fantasy-eventyr-spil fra den danske udvikler Avalanche Studios. Spillet lader dig tagne på en rejse igennem velkendte og nye lokationer i Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry i det middelalderlige England. Du kan skabe din egen karakter med forskellige evner og specialiseringer, samt udforske trolddomsverdenen og møde fantastiske skabninger. Du kan også lære magi ved at brygge eliksirer og mestre besværgelser.

Hogwarts Legacy til ps4

Assassin’s Creed Mirage

Assassin’s Creed Mirage er det seneste spil i Assassin’s Creed-serien fra Ubisoft Montreal. Spillet foregår i det 9. århundrede Baghdad under Fatimid-regnen, hvor du spiller som Basim, en ung gavetyr fra Egypten, der leder efter svar på fortidens mysterier. Du kan flytte rundt mellem forskellige steder i byen med din kat als din trofaste venne og hjælperemiddel. Du kan også bruge din kat til at sabotere fiendens planer eller hjælpe andre karakterer med deres opgaver.

SEASON: A letter to the future

SEASON: A letter to the future er et atmosfærisk eventyr-spil fra den danske udvikler Shift Up Corporation. Spillet handler om tag hjemmefra for første gang for at indsamle minder før en mystisk naturkatastrofe skyller alting væk. Du kan registrere dine minder på forskellige måder som billeder, lyd eller tekstiler og vise dem frem til andre spillere online eller offline via PlayStation Network eller PlayStation Plus Collection . Du kan også møde andre spillere på cykel eller motorcykel og dele dine oplevelser med dem.

SEASON: A letter to the future til ps4

STAR WARS™ Jedi: Survivor

STAR WARS™ Jedi: Survivor er et action-horror-spil fra Respawn Entertainment baseret på Star Wars-universet. Spillet følger Cal Kestis, en ung Jedi, der overlevede Order 66 og nu er på flugt fra Imperiet. Du skal bruge din lyssværd og Kraften til at kæmpe mod stormtroopers, inquisitors og andre fjender, mens du udforsker forskellige planeter og løser gåder. Spillet har også et multiplayer-tilstand, hvor du kan samarbejde eller konkurrere med andre spillere online.

God of War: Ragnarok

God of War: Ragnarok er det næste spil i God of War-serien fra Santa Monica Studio. Spillet fortsætter historien om Kratos og hans søn Atreus, som nu står over for konsekvenserne af deres handlinger i det forrige spil. Du skal rejse gennem de ni riger i den nordiske mytologi og kæmpe mod guder, monstre og krigere, mens du forsøger at forhindre Ragnarok, verdens undergang. Spillet har en fantastisk grafik, en dyb historie og et dynamisk kampsystem.

God of War Ragnarok til ps4

The Last of Us Part III

The Last of Us Part III er det sidste spil i The Last of Us-trilogien fra Naughty Dog. Spillet handler om Ellie og Joel, som nu lever i en fredelig bosættelse i Wyoming, efter at have overlevet en brutal rejse gennem et post-apokalyptisk USA. Men deres liv bliver vendt op og ned, da en ny trussel dukker op, og de må igen kæmpe for at overleve i en verden fuld af smittede og menneskelige fjender. Spillet har en rørende historie, en realistisk grafik og en intens gameplay.

Gran Turismo 7

Gran Turismo 7 er det seneste spil i Gran Turismo-serien fra Polyphony Digital. Spillet er et racingspil, der lader dig køre over 1000 biler fra forskellige mærker og klasser på over 50 baner rundt om i verden. Du kan også tilpasse din bil med forskellige dele og farver, samt deltage i online turneringer og events. Spillet har en fantastisk grafik, en realistisk fysik og en imponerende lyd.

Gran Turismo 7 til ps4

Ghostwire: Tokyo

Ghostwire: Tokyo er et action-eventyr-spil fra Tango Gameworks. Spillet foregår i et moderne Tokyo, hvor 99% af befolkningen er forsvundet, og byen er hjemsøgt af overnaturlige væsener kaldet Visitors. Du spiller som en mystisk figur, der har evnen til at bruge paranormale kræfter til at bekæmpe Visitors og opklare mysteriet bag deres ankomst. Spillet har en unik stil, en spændende historie og et innovativt kampsystem.

Det var vores liste over de 10 bedste PlayStation 4 spil 2023. Hvilke spil glæder du dig mest til at spille?

Relateret Artikler