Medvirkende i Captain America filmene: Se de vigtigste og deres roller

Medvirkende i Captain America filmene

Indhold

Captain America er en af de mest populære superhelte i Marvel Cinematic Universe (MCU), som er en samling af film og tv-serier baseret på Marvels tegneseriekarakterer. Captain America har været med i tre solofilm og flere Avengers-film, hvor han har kæmpet mod skurke som Red Skull, Hydra, Winter Soldier og Thanos. Men hvem er de skuespillere, der har givet liv til disse figurer på det store lærred? I denne artikel vil vi give dig en oversigt over nogle af de vigtigste medvirkende i Captain America filmene.

Her er nogle af de vigtigste skuespillere og deres roller i filmene:

  • Chris Evans spiller hovedrollen som Steve Rogers / Captain America, en svag og sygelig mand, der bliver forvandlet til en supersoldat under 2. verdenskrig, og som kæmper mod nazisterne og deres leder, Red Skull. Han bliver frosset i isen i 70 år, og vågner op i nutiden, hvor han slutter sig til Avengers, en gruppe af superhelte, der beskytter verden mod trusler. Han er en modig, loyal og retfærdig leder, der altid sætter andres sikkerhed før sin egen.
  • Hayley Atwell spiller Peggy Carter, en britisk agent, der arbejder for den hemmelige organisation S.S.R., og som hjælper Steve Rogers med at blive Captain America. Hun er også hans kærlighedsinteresse, og de to deler et kys, før han styrter ned i isen. Hun lever et langt liv, hvor hun bliver en af grundlæggerne af S.H.I.E.L.D., og gifter sig med en anden mand. Hun bliver genforenet med Steve Rogers, da han rejser tilbage i tiden for at leve et normalt liv med hende.
  • Sebastian Stan spiller James Buchanan ‘Bucky’ Barnes, Steve Rogers’ bedste ven, der kæmper sammen med ham under 2. verdenskrig. Han falder ud af et tog, og bliver fanget af Hydra, som hjernevasker ham og forvandler ham til en cyborg snigmorder kaldet Winter Soldier. Han bliver senere genkendt af Steve Rogers, som hjælper ham med at genvinde sin hukommelse og identitet. Han bliver en allieret af Captain America, og kæmper mod Hydra, Zemo og Thanos.
  • Tommy Lee Jones spiller Colonel Chester Phillips, en amerikansk officer, der er ansvarlig for det super-soldat’s projekt, der skaber Captain America. Han er skeptisk over for Steve Rogers’ evner, men bliver imponeret af hans mod og dedikation. Han giver ham tilladelse til at danne en enhed kaldet Howling Commandos, som udfører missioner mod Hydra.
  • Hugo Weaving spiller Johann Schmidt / Red Skull, lederen af Hydra, en nazistisk organisation, der udvikler avancerede våben og teknologier. Han er besat af Tesseract, en magtfuld genstand, der indeholder en af de seks Infinity-sten. Han bruger den til at skabe en bombe, der skal udslette alle de store byer i verden. Han får sit ansigt forbrændt af serumet, der gjorde ham til en supersoldat, og får et rødt kranium. Han kæmper mod Captain America, og bliver tilsyneladende dræbt, da han rører ved Tesseract, som teleporterer ham til en anden planet.
  • Dominic Cooper spiller Howard Stark, en genial opfinder og forretningsmand, der er far til Tony Stark / Iron Man. Han arbejder for S.S.R., og hjælper med at skabe Captain America’s skjold og udstyr. Han finder også Tesseract, efter at Captain America styrter ned i isen. Han er en charmerende og flabet person, der flirter med Peggy Carter.
  • Richard Armitage spiller Heinz Kruger, en tysk spion, der infiltrerer det super-soldat’s projekt, og dræber Dr. Abraham Erskine, den videnskabsmand, der skabte serumet. Han stjæler Tesseract, og forsøger at flygte, men bliver forfulgt af Captain America. Han begår selvmord, før han kan blive afhørt.
  • Stanley Tucci spiller Dr. Abraham Erskine, en tysk forsker, der flygter fra nazisterne, og slutter sig til S.S.R. Han er den, der udvikler serumet, der gør Steve Rogers til en supersoldat. Han vælger ham, fordi han ser hans gode hjerte og karakter. Han bliver dræbt af Heinz Kruger, efter at han har givet serumet til Steve Rogers.
  • Toby Jones spiller Dr. Arnim Zola, en schweizisk videnskabsmand, der arbejder for Hydra, og hjælper Red Skull med at udnytte Tesseract’s kraft. Han er en kujon og en opportunist, der skifter side, når det passer ham. Han bliver fanget af S.S.R., og afslører Hydra’s planer. Han bliver senere rekrutteret af S.H.I.E.L.D., men han er i virkeligheden stadig loyal over for Hydra, og skaber et projekt kaldet Insight, som skal eliminere potentielle trusler mod deres planer.
  • Bruno Ricci spiller Jacques Dernier, et medlem af Howling Commandos, en enhed af elite-soldater, der kæmper sammen med Captain America mod Hydra. Han er en fransk modstandsmand, der bruger sprængstoffer som sit foretrukne våben.
  • Neal McDonough spiller Timothy ‘Dum Dum’ Dugan, et medlem af Howling Commandos, og en af Captain America’s nærmeste venner. Han er en amerikansk soldat, der bærer en bowler hat og et overskæg. Han er en modig og humoristisk person, der altid er klar til at kæmpe.
  • Derek Luke spiller Gabe Jones, et medlem af Howling Commandos, og en af Captain America’s nærmeste venner. Han er en af de første afroamerikanske soldater i den amerikanske hær, og han taler flere sprog. Han er en loyal og intelligent person, der bruger en trompet som et signal>.
  • Kenneth Choi spiller Jim Morita, et medlem af Howling Commandos, og en af Captain America’s nærmeste venner. Han er en japansk-amerikansk soldat, der blev diskrimineret på grund af sin etnicitet. Han er en dygtig og modig person, der bruger en radio som et våben.
  • JJ Feild spiller James Montgomery Falsworth, et medlem af Howling Commandos, og en af Captain America’s nærmeste venner. Han er en britisk soldat, der bærer en beret og en paraply. Han er en aristokratisk og elegant person, der har en tør humor.
  • Samuel L. Jackson spiller Nick Fury, lederen af S.H.I.E.L.D., en organisation, der beskytter verden mod trusler. Han er den, der finder og vækker Captain America, efter at han har været frosset i 70 år. Han er også den, der samler Avengers, en gruppe af superhelte, der inkluderer Captain America. Han er en hemmelighedsfuld og handlekraftig person, der bærer et øjenklap og er en strategisk mand, der har et øje for talent og en plan for alt.
  • Stan Lee spiller en general, der overværer Captain Americas medaljeceremoni, men bliver skuffet, da han ikke dukker op. Stan Lee er en berømt tegneserieforfatter, der har skabt mange af Marvels karakterer, og som har lavet en cameo i næsten alle Marvel-film.
vigtigste skuespillere og deres roller i captain america filmene

Afslutning

Captain America filmene er nogle af de mest populære og spændende i MCU, og de har et stort og talentfuldt cast, som har givet liv til nogle af de mest elskede og hadede figurer i Marvels univers. Hvis du er fan af Captain America, eller bare vil vide mere om ham og hans venner og fjender, så kan du se eller gense filmene i den rækkefølge, de foregår i. God fornøjelse!

Relateret Artikler