De 10 bedste skydespil til Nintendo Switch i 2024

De 10 bedste skydespil til Nintendo Switch i 2024

Indhold

Nintendo Switch er en fantastisk konsol, der kan spilles både hjemme og på farten. Men hvad hvis du har lyst til at skyde løs på fjender, zombier, rumvæsener eller andre mål? Heldigvis er der masser af gode skydespil til Switch, der kan tilfredsstille din trang til action og spænding. I denne artikel vil vi præsentere dig for de 10 bedste skydespil til Nintendo Switch i 2024, baseret på anmeldelser, salgstal, grafik, gameplay og underholdningsværdi. Lad os komme i gang!

10. Slave Zero X

Slave Zero X er en opgraderet udgave af det klassiske skydespil fra 1999, hvor du styrer en gigantisk robot i en dystopisk fremtid. Spillet byder på 14 missioner fyldt med intense kampe, eksplosioner og ødelæggelse. Du kan tilpasse din robot med forskellige våben og evner, og du kan også spille online med op til fire spillere i co-op eller versus mode. Slave Zero X er et nostalgisk og sjovt skydespil, der udkommer til Switch den 21. februar 2024.

Slave Zero X skydespil til Nintendo Switch

9. Contra: Operation Galuga

Contra: Operation Galuga er det nyeste spil i den legendariske Contra-serie, der har været populær siden 1987. Spillet er et 2D-skydespil, der følger en gruppe elite-soldater, der skal bekæmpe en invaderende alien-hær. Spillet er tro mod seriens rødder, med hurtig og udfordrende action, masser af våben og power-ups, og en retro-stil grafik. Du kan spille alene eller med en ven i lokalt eller online co-op.

Contra Operation Galuga skydespil til Nintendo Switch

8. The Legend of Steel Empire

The Legend of Steel Empire er en HD-remaster af det gamle skydespil fra 1992, hvor du flyver et luftskib i en steampunk-verden. Spillet har otte niveauer med forskellige fjender, bosskampe og miljøer. Du kan vælge mellem to luftskibe med forskellige egenskaber, og du kan også opgradere dem med nye våben og skjolde. Spillet har en flot pixel-art grafik, en stemningsfuld musik og en historie, der fortælles gennem tegneserie-lignende scener.

The Legend of Steel Empire skydespil til Nintendo Switch

7. GRAVEN

GRAVEN er et mørkt og gotisk skydespil, der er inspireret af klassikere som Hexen og Quake. Du spiller som en forvist præst, der skal bekæmpe onde kræfter i en middelalderlig verden. Du kan bruge både magi og våben til at udslette dine fjender, og du kan også udforske og løse gåder i de forskellige niveauer. Spillet har en flot 3D-grafik, en stemningsfuld lydside og en stor variation i gameplayet.

GRAVEN skydespil til Nintendo Switch

6. Sonic X Shadow Generations

Sonic X Shadow Generations er et crossover-skydespil, der kombinerer elementer fra Sonic the Hedgehog og Shadow the Hedgehog. Du kan spille som enten Sonic eller Shadow, og du kan skifte mellem dem når som helst. Spillet har 15 niveauer, der er baseret på forskellige spil fra Sonic-serien, og du kan bruge både fart og ildkraft til at klare dem. Spillet har også en multiplayer-mode, hvor du kan spille med eller mod andre spillere online. Sonic X Shadow Generations udkommer til Switch i tredje kvartal af 2024.

Sonic X Shadow Generations skydespil til Nintendo Switch

5. Luigi’s Mansion 2 HD

Luigi’s Mansion 2 HD er en opdateret udgave af det elskede skydespil fra 2013, hvor du spiller som Mario’s bangebrødre bror, Luigi. Du skal udforske et hjemsøgt hotel, der er fyldt med spøgelser, og du skal bruge din Poltergust 5000 til at suge dem op. Spillet har fem verdener med forskellige temaer, og du kan også finde skjulte skatte og hemmeligheder. Spillet har en forbedret grafik, en ny co-op-mode og nye funktioner til Switch. Luigi’s Mansion 2 HD udkommer til Switch i tredje kvartal af 2024.

Luigi’s Mansion 2 HD skydespil til Nintendo Switch

4. Hades

Hades er et prisvindende spil, der er baseret på græsk mytologi. Du spiller som Zagreus, søn af Hades, der forsøger at flygte fra underverdenen. Spillet er et rogue-like, hvilket betyder, at hver gang du dør, starter du forfra, men med nye evner og våben. Spillet har en fantastisk grafik, en medrivende historie, en dynamisk dialog og en fængslende gameplay. Spillet har allerede været et hit på PC og andre konsoller, og er også et af de bedste spil til Nintendo Switch.

Hades skydespil til Nintendo Switch

3. Splatoon 2

Splatoon 2 er et farverigt og sjovt skydespil, der handler om at sprøjte blæk på alt og alle. Du spiller som en Inkling, en hybrid mellem et menneske og en blæksprutte, der kan skifte form. Du kan spille alene eller med andre i forskellige modes, som Turf War, Salmon Run, Ranked Battle og Splatfest. Spillet har en flot grafik, en glad musik og en masse tilpasningsmuligheder. Spillet har også en DLC kaldet Octo Expansion, der tilføjer en ny historie og flere udfordringer. Splatoon 2 er et af de mest populære spil til Switch, og det er stadig aktivt i 2024.

Splatoon 2 skydespil til Nintendo Switch

2. Super Smash Bros. Ultimate

Super Smash Bros. Ultimate er et kæmpe skydespil, der samler over 80 figurer fra forskellige spilserier, som Mario, Zelda, Pokémon, Sonic, Final Fantasy og mange flere. Du kan spille alene eller med op til otte spillere i forskellige baner og modes, som Classic Mode, Adventure Mode, Smash Mode og Online Mode. Spillet har en imponerende grafik, en fantastisk lydside og en enorm mængde indhold. Spillet har også en DLC kaldet Fighters Pass, der tilføjer nye figurer, baner og musik. Super Smash Bros. Ultimate er det ultimative skydespil til Switch, og det er stadig et hit i 2024.

Super Smash Bros Ultimate skydespil til Nintendo Switch

1. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 er det mest ventede spil til Switch i 2024, og det er også det bedste skydespil til konsollen. Spillet er en efterfølger til det kritikerroste spil fra 2017, hvor du spiller som Link, der skal redde Hyrule fra en ny trussel. Spillet er et åbent verden-spil, hvor du kan udforske, kæmpe, løse gåder og finde hemmeligheder. Spillet har en betagende grafik, en magisk musik og en episk historie. Spillet har også en DLC kaldet The Champions’ Ballad, der tilføjer en ny historie og flere udfordringer. The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 er det ultimative skydespil til Switch, og det er et mesterværk, der vil gå over i historien.

The Legend of Zelda Breath of the Wild 2 bedste skydespil til Nintendo Switch 2024

Konklusion

Det var vores liste over de 10 bedste skydespil til Nintendo Switch i 2024. Vi håber, at du har fundet en titel du vil prøve kræfter med.

Relateret Artikler