Søg
Close this search box.

Hvad er PR i Fortnite?

Hvad er PR i Fortnite

Indhold

Fortnite er et af de mest populære spil i verden, og mange spillere drømmer om at blive professionelle og deltage i turneringer med store præmiepenge. Men hvordan ved man, hvor god man er i forhold til andre spillere? Hvordan kan man måle sin egen evne og fremskridt i spillet? Svaret er PR, eller Power Ranking, som er et system, der rangerer spillere baseret på deres resultater i turneringer arrangeret af Epic Games, spillets udvikler.

Hvordan beregnes PR i Fortnite?

PR i Fortnite beregnes ved at give spillere point for hver turnering, de deltager i. Jo bedre man placerer sig i en turnering, jo flere point får man. Men ikke alle turneringer giver lige mange point. Nogle turneringer har en højere værdi end andre, afhængigt af antallet af deltagere, formatet og præmiepuljen. For eksempel giver en turnering med 1000 spillere, solo-format og 1 million kroner i præmier flere point end en turnering med 100 spillere, duo-format og 10.000 kroner i præmier.

Pointene, man tjener i en turnering, er kumulative, det vil sige, at de lægges sammen med de point, man har tjent i tidligere turneringer. Men pointene begynder også at forfalde fire måneder efter den turnering, de blev optjent i. Det betyder, at man skal blive ved med at spille og præstere godt for at holde sin PR høj. Det første forfald er kun 10 procent af de point, man fik i den pågældende turnering. Men over de næste 14 måneder stiger procenten af forfald langsomt, indtil turneringen udløber fra PR-systemet 18 måneder efter dens afslutning.

Hvorfor er PR vigtig i Fortnite?

PR er vigtig i Fortnite af flere grunde. For det første er det en måde at vise sin dygtighed og anerkendelse i spillet på. Jo højere ens PR er, jo mere respekt får man fra andre spillere og fans. Man kan også bruge sin PR til at sammenligne sig med andre spillere og se, hvor man står i forhold til dem. For det andet er PR også afgørende for at kvalificere sig til visse turneringer og begivenheder i spillet. Nogle turneringer kræver en minimums-PR for at kunne deltage eller har et begrænset antal pladser til de spillere med den højeste PR. For eksempel krævede Fortnite World Cup 2019 en PR på mindst 300 for at kunne spille i kvalifikationsrunderne.

Hvordan kan man øge sin PR i Fortnite

Hvordan kan man øge sin PR i Fortnite?

Hvis man vil øge sin PR i Fortnite, skal man gøre to ting: spille mere og spille bedre. Det lyder måske simpelt, men det kræver meget træning, tålmodighed og strategi. Her er nogle tips til at forbedre sin PR i Fortnite:

  • Vælg de rigtige turneringer: Som nævnt giver nogle turneringer flere point end andre. Man skal derfor være opmærksom på værdien af hver turnering og vælge dem, der giver mest mening for ens niveau og mål. Man skal også være opmærksom på formatet af hver turnering og vælge det, der passer bedst til ens spillestil og styrker.
  • Spil smart: I en turnering handler det ikke kun om at dræbe flest mulige modstandere, men også om at overleve længst muligt. Man skal derfor spille smart og undgå unødvendige risici og konflikter. Man skal også være opmærksom på zonen, stormen og lootet og tilpasse sin strategi efter situationen. Det er bedre at spille konservativt og sikkert end aggressivt og risikabelt, hvis man vil have flere point.
  • Lær af de bedste: En af de bedste måder at forbedre sig i Fortnite er at lære af de bedste spillere i verden. Man kan se deres streams, videoer og analyser og studere deres bevægelser, beslutninger og taktikker. Man kan også prøve at efterligne deres spillestil eller tilpasse den til ens egen. Man kan også spille mod dem i custom games eller arena mode og udfordre sig selv.

PR i Fortnite er et spændende og udfordrende system, der måler en spillers evner og fremskridt i spillet. Det er en måde at vise sin dygtighed og anerkendelse på, men også en måde at kvalificere sig til større turneringer og begivenheder på. Hvis man vil øge sin PR i Fortnite, skal man spille mere, spille bedre og spille smart. Det kræver meget træning, tålmodighed og strategi, men det er det hele værd, hvis man vil nå toppen af Fortnite-fællesskabet.

Del denne artikel:

Relateret Artikler