Hvordan får man Superman i Fortnite: Step guide til at få Superman i Fortnite

Hvordan får man Superman i Fortnite

Indhold

Fortnite er et populært spil, hvor du kan kæmpe mod andre spillere i en stor ø, bygge strukturer, finde våben og samarbejde med dine venner. Hver sæson introducerer spillet nye temaer, figurer og udfordringer, som du kan udforske og nyde.

I sæson 7 af Fortnite er temaet rumvæsener og sci-fi. Du kan møde forskellige rumvæsener, flyve i UFO’er og bruge futuristiske teknologier. Men det er ikke alt. Du kan også låse op for en af de mest berømte superhelte nogensinde: Superman!

Superman er en ikonisk figur fra DC Comics, som har superkræfter som flyvning, styrke, hurtighed og laserøjne. Han er også kendt som Clark Kent, en journalist på Daily Planet-avisen. I Fortnite kan du få både Superman og Clark Kent som skins, samt andre Superman-relaterede kosmetikker.

Men hvordan får du Superman i Fortnite? Det er ikke så let som at købe ham i butikken. Du skal gennemføre nogle udfordringer for at låse ham op. Her er en guide til, hvordan du gør det.

Trin 1: Køb sæson 7 battle pass

Det første skridt til at få Superman i Fortnite er at købe sæson 7 battle pass. Det koster 950 V-bucks, som er spillets valuta. Du kan købe V-bucks med rigtige penge eller tjene dem ved at spille spillet.

Battle pass giver dig adgang til mange belønninger, som du kan låse op ved at stige i niveau. Du kan få skins, emotes, back blings, gliders, pickaxes og meget mere. Du kan også få nogle gratis belønninger uden at købe battle pass, men du vil gå glip af de bedste ting.

Trin 2: Gennemfør quests fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy

Det andet skridt til at få Superman i Fortnite er at gennemføre quests fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy. Disse er tre NPC’er (non-player characters), som du kan finde rundt om på øen. De giver dig forskellige opgaver, som du skal udføre i løbet af et spil.

Du skal gennemføre fem quests i alt for at få Clark Kent-skinnet. Det betyder ikke noget, hvilken NPC du vælger eller hvilken quest du får. Quests kan være ting som at bruge en launch pad, flyve i en UFO eller eliminere modstandere.

Her er hvor du kan finde de tre NPC’er:

 • Clark Kent: Han er på The Orchard, som er et stort frugtplantage nord for Corny Complex.
 • Armored Batman: Han er på Dirty Docks, som er et industrielt område øst for Slurpy Swamp.
 • Beast Boy: Han er på Weeping Woods, som er et skovområde syd for Believer Beach.

Når du har gennemført fem quests, får du Clark Kent-skinnet. Men det er ikke nok til at få Superman. Du skal også gøre nogle flere ting.

Superman Fortnite

Trin 3: Glide gennem ringe som Clark Kent

Det tredje skridt til at få Superman i Fortnite er at glide gennem ringe som Clark Kent. Du skal gøre dette efter at have fået Clark Kent-skinnet og have det på.

Ringe er nogle blå cirkler, som du kan se i luften over Weeping Woods. Du skal glide gennem tre af dem for at fuldføre denne udfordring. Det nemmeste er at starte spillet ved Weeping Woods og hoppe ud af bussen lige over ringene. Så skal du bare styre din glider mod dem og flyve igennem.

Når du har glidet gennem tre ringe, får du Daily Planet-back blinget. Det er en rygsæk med logoet fra Supermans avis.

Trin 4: Brug en telefonboks som Clark Kent

Det fjerde og sidste skridt til at få Superman i Fortnite er at bruge en telefonboks som Clark Kent. Du skal også gøre dette efter at have fået Clark Kent-skinnet og have det på.

Telefonbokse er nogle røde kabiner, som du kan finde på de fleste navngivne steder og benzinstationer. Du skal gå ind i en af dem og trykke på den knap, som vises på skærmen. Så vil du se en animation, hvor Clark Kent skifter til Superman.

Når du har brugt en telefonboks, får du Superman-skinnet. Det er det samme som Clark Kent-skinnet, men med et tryk på en knap kan du skifte mellem dem. Du får også Suit Up-emotet, som du kan bruge til at gøre det samme.

Bonus: Sådan får du Shadow Superman og andre kosmetikker

Ud over Superman-skinnet og de andre belønninger, som vi har nævnt, kan du også få nogle ekstra kosmetikker relateret til Superman. Disse inkluderer:

 • Shadow Superman-skinnet: Det er en sort variant af Superman-skinnet, som ser meget sej ud. Du kan få det ved at gennemføre 84 episke quests i sæson 7. Episke quests er de lilla opgaver, som du kan se i din quest-menu. De skifter hver uge og giver dig masser af XP.
 • Superman Cape-back blinget: Det er Supermans klassiske røde kappe, som du kan have på ryggen. Du kan få det ved at gennemføre 68 episke quests i sæson 7.
 • Solitude Striker-pickaxen: Det er et redskab, som ligner Supermans krystal fra hans hjemplanet Krypton. Du kan få det ved at gennemføre 80 episke quests i sæson 7.
 • Kal-El’s Cape-glideren: Det er en glider, som også ligner Supermans kappe. Du kan få den ved at gennemføre 60 episke quests i sæson 7.
 • Superman Shield-sprayen: Det er et billede af Supermans logo, som du kan spraye på vægge og gulve. Du kan få det ved at gennemføre tre quests fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy.
 • Call to Action-emoticonet: Det er et ikon af Supermans logo, som du kan vise i chatten. Du kan få det ved at gennemføre en quest fra Clark Kent, Armored Batman eller Beast Boy.
 • The Last Son of Krypton-loading screenet: Det er et billede af Superman, som du kan se, når spillet loader. Du kan få det ved at gennemføre 76 episke quests i sæson 7.
 • Superman Banneret: Det er et banner med Supermans logo, som du kan bruge til at tilpasse din profil. Du kan få det ved at gennemføre 64 episke quests i sæson 7.

Konklusion

Det var vores guide til, hvordan du får Superman i Fortnite. Vi håber, at du har fundet den nyttig og interessant. Nu kan du nyde at spille som den legendariske superhelt og imponere dine venner med dine færdigheder.

Relateret Artikler