Hvor er den sidste gave i Fortnite?

Hvor er den sidste gave i Fortnite

Indhold

Winterfest begyndte i november 2021 og sluttede i januar 2022. I løbet af denne periode kunne spillerne besøge Crackshots kabine, som var et hyggeligt sted fyldt med julepynt og gaver. Spillerne kunne åbne en ny gave hver dag og få forskellige belønninger, såsom skind, emotes, wraps, glidere og mere.

Hvor var den sidste gave?

Der var i alt 15 gaver at åbne i Winterfest, men den sidste gave var ikke så let at finde. Den sidste gave var pakket ind i gyldent papir og lå under juletræet i lodgen. Men når spillerne prøvede at åbne den, fik de en besked om, at de skulle vente på en særlig lejlighed.

Hvad var den særlige lejlighed? Det var faktisk et trick fra Epic Games, udviklerne af Fortnite. De havde planlagt at frigive den sidste gave som en overraskelse for spillerne efter et servernedbrud, der havde ramt spillet i syv timer i træk. Servernedbruddet skete den 22. december 2021 og forårsagede mange problemer for spillerne, der ikke kunne logge ind eller spille.

Epic Games undskyldte for ulejligheden og lovede at kompensere spillerne med ekstra belønninger. En af disse belønninger var den sidste gave i Winterfest, som endelig blev tilgængelig den 6. januar 2022. Spillerne kunne nu åbne den gyldne pakke og se, hvad der var indeni.

Hvad var den sidste gave?

Den sidste gave viste sig at være et eksklusivt skin kaldet Wooly Warrior. Det var et sjovt og sødt skin, der lignede et får med horn og en rød sweater. Det var også et meget sjældent skin, da det kun kunne fås gennem Winterfest-begivenheden.

Hvordan åbnede du den sidste gave?

For at åbne den sidste gave i Fortnite skulle spillerne følge disse trin:

  • Gå til Crackshots kabine ved at klikke på snefnugget i lobbyen.
  • Gå til juletræet i midten af lodgen.
  • Klik på den gyldne pakke under træet.
  • Nyd dit nye Wooly Warrior-skin.

Det var alt om, hvor den sidste gave i Fortnite var, og hvordan man åbnede den. Hvis du gik glip af Winterfest-begivenheden eller nogle af de andre gaver, skal du ikke bekymre dig. Der vil være mange flere begivenheder og belønninger i fremtiden for Fortnite-spillere.

Relateret Artikler