Hvor meget fylder GTA 5 på forskellige platforme? (PC, PS4-5, Xbox 360 og Xbox One/Series X)

Hvor meget fylder GTA 5

Indhold

Grand Theft Auto 5, eller GTA 5, er et af de mest populære og succesfulde videospil nogensinde. Det blev udgivet i 2013 af Rockstar Games, og har siden da fået adskillige opdateringer, udvidelser og forbedringer. Spillet er et åbent verdensspil, hvor man kan udforske en stor og detaljeret by, Los Santos, og dens omegn. Man kan også spille online med andre spillere i GTA Online, som har sit eget indhold og aktiviteter.

Men med så meget indhold og grafik, kommer også en stor filstørrelse. GTA 5 kræver nemlig en del plads på din harddisk, uanset hvilken platform du spiller det på. Filstørrelsen kan variere afhængigt af, hvilken version af spillet du har, og om du har installeret alle de seneste opdateringer og DLC’er. Her er en oversigt over, hvor meget GTA 5 fylder på forskellige platforme:

Hvor meget fylder GTA 5 på pc

På PC kan du købe GTA 5 enten gennem Steam eller Epic Games Store. Begge steder kræver spillet cirka 72 GB plads på din harddisk. Hvis du downloader spillet på PC, skal du også installere Rockstar Games Launcher, som er en ekstra 1 GB. Du skal også have mindst 4 GB RAM og et grafikkort, der kan håndtere spillets krav.

Hvor meget fylder GTA 5 på pc

Hvor meget fylder GTA 5 på PS4

På PlayStation 4 kræver GTA 5 omkring 86 GB plads på din harddisk. Det er lidt mere end på PC, fordi spillet har fået nogle grafiske forbedringer til konsollen. Du skal også have mindst 8 GB RAM og en internetforbindelse for at spille GTA Online.

Hvor meget fylder GTA 5 på PS5

På PlayStation 5 er GTA 5 endnu større, og fylder cirka 94 GB på din harddisk. Det skyldes, at spillet har fået en udvidet og forbedret udgave til den nye generation af konsoller, som inkluderer ray tracing, hurtigere indlæsningstider og nye grafiske indstillinger. Du kan også overføre dine data fra PS4-versionen til PS5-versionen, hvis du har spillet GTA Online før.

Hvor meget fylder GTA 5 på Xbox 360

På Xbox 360 er GTA 5 et af de ældste spil, og det afspejler sig i filstørrelsen. Spillet kræver kun 8 GB plads på din harddisk, men du skal bruge to diske for at installere det. Den ene disk indeholder installationsdata, og den anden disk bruges til at spille spillet. Du skal også have mindst 4 GB RAM og en internetforbindelse for at spille GTA Online.

Hvor meget fylder GTA 5 på Xbox One

På Xbox One er GTA 5 lidt større end på Xbox 360, og fylder omkring 100 GB på din harddisk. Det er fordi, spillet har fået nogle opdateringer og tilføjelser siden det udkom på den gamle konsol. Du skal også have mindst 8 GB RAM og en internetforbindelse for at spille GTA Online.

Hvor meget fylder GTA 5 på Xbox Series X/S

På Xbox Series X/S er GTA 5 næsten lige så stor som på PS5, og fylder cirka 98 GB på din harddisk. Det er fordi, spillet også har fået en udvidet og forbedret udgave til den nye generation af konsoller, som byder på lignende fordele som på PS5. Du kan også overføre dine data fra Xbox One-versionen til Xbox Series X/S-versionen, hvis du har spillet GTA Online før.

Som du kan se, er GTA 5 et spil, der fylder meget på din harddisk, uanset hvilken platform du spiller det på. Det er dog også et spil, der tilbyder meget indhold, underholdning og variation, så det kan være det værd at ofre noget plads for at opleve det.

Relateret Artikler